De 6 mooiste plantenboeken: welke kies jij?

Ben je gefascineerd door de boeiende plantenwereld? Goed nieuws: deze 6 plantenboeken kunnen je plantenhonger stillen.


URBAN JUNGLE

Advertising
 

Urban Jungle staat vol groene inspiratie, stijladvies en handige informatie voor iedereen die meer planten en sfeer in huis wil.

Dit boek neemt je mee naar een aantal woonkamers in heel Europa waar je kunt zien hoe mooi, creatief en soms zelfs kunstzinnig groen leven in huis kan zijn. De praktische informatie over heel veel verschillende planten en eenvoudige tips voor de verzorging zullen je over de streep trekken meer groen in huis te halen.

Auteurs : Igor Josifovic & Judith de Graaff
€ 19,99 I 176 pagina’s I Nederlands

>> Ik wil dit boek hebben


GROEN GELUK

‘Groen geluk’ is de ultieme visuele gids voor kamerplanten. Van vetplanten tot cactussen, van bloeiende tot bladplanten: Maaike Koster maakte bij elke plant een uniek geschilderd kunstwerkje en Emma Sibley geeft plantbeschrijvingen en tips voor de verzorging.

Een even prachtig als praktisch boek dat als object niet zal misstaan in je florerende groene indoortuin.

Auteur: Emma Sibley
€ 19,95 | 150 pagina’s | Nederlands

>> Ik wil dit boek hebben


PLANT

Een boeiende reis langs het plantenuniversum doorheen verschillende periodes en culturen. Met foto’s en hightech micrografische scans van aquarellen, tekeningen en prenten waarin de schoonheid en diversiteit van planten tot leven komt.

Deze prachtige compilatie van ruim 300 botanische beelden bevat zowel iconisch werk van beroemde kunstenaars, fotografen, wetenschappers en botanische illustratoren, als zeldzame en niet eerder gepubliceerde foto’s.

Auteur : James Compton
€ 49.95 I 352 pagina’s I Engels

>> Ik wil dit boek hebben


WONDERPLANTS 2

Een twintigtal topinterieurs van over de hele wereld & stuk voor stuk urban jungles die doen dromen van een eigen groene oase in huis. Met plantenoverzicht en handige tips & tricks.

Auteurs : Irene Schampaert & Judith Baehner
€ 35.99 I 256 pagina’s I Nederlands

>> Ik wil dit boek hebben


THUIS IN PLANTEN

Door het hele boek komen verschillende plantenliefhebbers van over de hele wereld aan het woord om hun ervaring te delen. Het creëren van een tropische oase in je eigen huis – zoals je op Instagram ziet – was nog nooit zo leuk en makkelijk!

‘Thuis in planten’ geeft advies over het kiezen, verzorgen en stylen van je kamerplanten en biedt bovendien gedetailleerde informatie over 25 tropische kamerplanten, van weinig onderhoud tot exotische variaties die meer zorg nodig hebben. Van basisverzorging, verpotten en stekken tot het kiezen van de juiste pot en plant om je interieur meer persoonlijkheid te geven.

Auteur: Jason Chongue
€ 21,95 | 191 pagina’s | Nederlands

>> Ik wil dit boek hebben


PRICK

Je krijgt informatie over de 115 meest interessante en aantrekkelijke cactussen en vetplanten van dit moment, elk voorzien van een duidelijke foto. Daarnaast geeft de auteur advies over het kiezen, verzorgen en stylen van deze planten, wat ‘Prick’ maakt tot een handig en modern handboek.

Auteur: Gynelle Leon
€ 16,95 | 224 pagina’s | Nederlands

>> Ik wil dit boek hebben


Prijzen exclusief verzendkosten en abonneekorting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.