Daniël Ost viert bloemenpralines met paasetalage [VIDEO]

Waarom zou je Pasen uitsluitend met bloemen vieren als het ook in combinatie met chocolade kan? Daniël Ost demonstreert het momenteel met een chocoladen bloemenkunstwerk in de etalage van chocolatier Neuhaus in de Brusselse Koninklijke Sint-Hubertusgalerij.

Daniël Ost decoreerde de etalage op vraag van het Belgische pralinemerk Neuhaus, dat uitpakt met een limited edition paaseieren met florale toetsen, elk gebaseerd op een specifieke bloem.

Meer weten?

De vijf pralines uit de Floral Collection bevatten een bloemeninfusie van oranjebloesem, jasmijn, rozen, violet en lavendel. Daarnaast zit in elke praline een gebalanceerde mix van chocolade, praliné en ganache.

Krijg je het water al in de mond? Wacht tot je hoort dat er een toets oranjebloesem en een vleugje tonic zit in donkere chocoladeganache, samen met praliné en kardemom. Of delicate viooltjes in een donkere chocoladeganache en rijke amandelpraliné? Twee smaakbommen in een jasje van melkchocolade…

Liever donkere chocolade? Dan degusteer je het eitje in pure chocolade gevuld met jasmijn, chocoladeganache en een traditionele praliné à l’ancienne. Wie houdt van witte chocolade, smult vast van het eitje met een vleugje rozenwater, frambozenganache en amandelpraliné. Of ga voor de lavendel– en pecannotenpraliné en een praliné van pistachenoot omhuld door een wit chocoladen eitje…

Neuhaus

De paaspralines kleuren vrolijk oranje, blauw, paars, roze en groen en zitten in een stijlvolle geschenkdoos met bloemenmotiefje. De bijbehorende brochure maakt je wegwijs in de exquise smaken. De Floral Collection van Neuhaus, met 15 paaspralines, is te koop aan 25 euro.

>> neuhauschocolates.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.