Daniël Ost verrast jou op FLEURAMOUR

Nog een reden om FLEURAMOUR te bezoeken: Daniël Ost exposeert er met een floraal kunstwerk. Een publiekstrekker op zich!

Dit jaar wordt in een van de oudste kamers van het kasteel in Alden Biesen zijn kunstwerk gepresenteerd.

“We zijn vereerd dat Daniël Ost 25 jaar FLEURAMOUR met ons allen zal vieren”, glundert de organisatie met de komst van ‘s werelds meest gerenommeerde floral designer. “Daniël brengt een heel bijzondere plantaardige fiets of bestaande fiets gedecoreerd met heel bijzondere planten.”

Daniël Ost

Van Hawaï tot Japan bewonderen bloemenliefhebbers zijn hoogstaande meesterwerken. Daniël Ost betovert al decennia met zijn ongeëvenaarde techniek, vakmanschap en vooruitstrevend design. Vooral met het thema van dit jaar ‘MAGIC’ twijfelt niemand eraan dat Daniël Ost van alle deelnemende ‘bloemengoochelaars’ de meestertovenaar zal zijn 🧙.


Wist je dat?

In de begindagen van FLEURAMOUR heeft Daniël Ost tot drie keer toe de blikvanger ontworpen. Duik hieronder in de fotogalerij nog eens in het archief!

Dit jaar wordt de grootste bloemencreatie op het kasteelplein van Alden Biesen gemaakt door een Oekraïens team van 15 bloemisten onder leiding van Olena Driuchan.


Koop de boeken van Daniël Ost

Daniël Ost bracht verschillende florale boeken uit, die in elke bloemenliefhebber zijn bibliotheek thuishoren!

Bestel ze hier!


Bloemenkunstenaars uit 20 landen

Naast de florale creatie van Daniël Ost kan je op FLEURAMOUR gaan genieten van ruim honderd bloemendesigns van bloemstylisten uit 20 landen. Het belooft dit jaar trouwens een extra feestelijke editie te worden, want FLEURAMOUR viert haar 25-jarig jubileum met het thema ‘MAGIC’. Op FLEURAMOUR weet je niet waar eerst kijken. Romantische rozen, gracieuze lelies en 100 andere bloemensoorten slingeren zich een weg naar jouw hart, verwerkt in honderden unieke bloemencreaties van lieflijk klein tot waanzinnig groot. Het magische werk van ‘s werelds strafste bloemenkunstenaars.

Naast de florale tournee doorheen het kasteeldomein kan je ook genieten van florale shows, demonstraties bloemstyling, een pop-up markt en foodtrucks!

Ontdek hier het volledige programma!


🌈🌺🌸 FLEURAMOUR – PASSION FOR FLOWERS

🗓 23-26 SEPTEMBER 2022 ⏰ 10:00-18:00

🏰 ALDEN BIESEN – BILZEN (B)

🎫 ONLINE TICKETS 👉 www.fleuramour.be


■ www.fleuramour.be


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.