Daniël Ost uitzonderlijke tweedaagse expo op 6 & 7 juni 2015 in Tour & Taxis

Deze lente is het werk van Daniël Ost uitzonderlijk opnieuw in België te zien tijdens een tweedaagse expo “Discover the undiscovered”.
De geplande tentoonstelling ‘Discover the undiscovered’ is slechts twee dagen te bezichtigen. Twee dagen waarin een uniek tableau vivant van een vijfentwintigtal florale sculpturen wordt tentoongesteld, rondom één reusachtig centraal werk: een indrukwekkende windhoos, opgebouwd uit onder meer gebogen bamboe. Voor Daniël Ost symboliseert het centrale stuk de energie uit de natuur opgebouwd uit bamboe,  een uiting van positiviteit.  Daarrond nog twee inspirerende feesttafels en twee gedecoreerde urban wagens.

De expo ‘Discover the Undiscovered’ wordt een mooie mix van Oosterse en Westerse installaties en zo doet Daniel Ost zijn bijnaam “The Bridge” alle eer aan. Het multicultureel team rond Daniel Ost is ook samengesteld van Westerse (Belgen, Nederlanders, Fransen en Russen) en Oosterse (Japanners) bloembinders.

‘In het Westen werkt men met het lichaam van de bloem. In het Oosten voegt men er de ziel aan toe’, aldus Daniël Ost. Dankzij de magische visie van bloemenbezieler Daniël Ost worden bloemen verweven tot geïnspireerde en inspirerende vormen, tot een levend verhaal van een ongekende, vluchtige schoonheid. De eindigheid van een bloemenleven maakt het hele evenement des te intenser.

www.discoverost.be

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.