Daniël Ost stelt boek ‘Meesterschap’ voor

Daniël Ost heeft zijn nieuwste boek ‘Meesterschap’ voorgesteld in Sint-Niklaas. Het boek verzamelt de absolute topstukken uit Osts carrière van de voorbije dertig jaar. 

De bloemdesigner is voor de bloemschikwereld van onmiskenbaar belang. Dankzij zijn unieke stijl met oosterse en westerse kenmerken ontwikkelde hij zich tot één van de meest vooraanstaande bloemenkunstenaars. Ost werd overigens recent opgenomen in ‘The order of the Rising Sun’, waarmee hij één van de meest prestigieuze onderscheidingen in Japan ontvangt.

De florist selecteerde zelf de werken die in ‘Meesterschap’ opgenomen werden. Meer dan 80 inspirerende projecten zijn te bewonderen in 500 beelden, voor de eerste keer voorzien van begeleidende teksten. Het boek is van Belgische makelij en wordt uitgegeven in de drie landstalen en het Engels. Een eerste druk omvan 16.000 exemplaren, waarvan 4000 in het Nederlands. ‘Meesterschap’ is verkrijgbaar in onze fleurshop!

Correctie: in Fleur Magazine van december werd het boek ‘Meesterschap’ verward met het boek ‘The Master’, dat op hetzelfde moment voorgesteld werd. Het kunstenaarsboek is wereldwijd gelimiteerd op 200 exemplaren en vervaardigd uit unieke materialen (een kaft met Japanse lak, een doorsnede van de Australische ‘Banksia’, papier van Scheufelen). Vandaar dat dit unieke exemplaar 13 kg weegt. Het boek ‘Meesterschap’ blijft wel degelijk beschikbaar in onze Fleurshop!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.