Dahlia brengt vakmannen samen

Het staat buiten kijf dat kwekers en bloemisten hun passie voor mooie seizoensbloemen delen. De promotiecampagne Seizoensbloemen brengt hen samen, zodat ze meer te weten komen over elkaars wereld. Informatie-uitwisseling is immers ontzettend belangrijk. Dahliakweker Jan Theuws uit Valkenswaard bezocht de winkel van Marcel van Dijk (Oogenlust) in Eersel. De Dahliakweker presenteerde in de winkel een ruim assortiment Dahlia’s; vol variatie in kleuren, vormen en maten.

“Ik heb enorm veel respect voor kwekers”, vertelt Marcel van Dijk, Oogenlust. “Het is mijn taak als vakman om de consument informatie te geven over de zorg die de kweker levert. Ik vind het bijzonder om kennis te maken met Jan. Er komt heel wat bij kijken om deze Dahlia’s zo mooi bij mij in de winkel te krijgen en juist dat vertel ik aan mijn klanten.”

Kweker Jan bezoekt niet zo vaak een bloemist. Jan Theuws: “Ik heb een uitnodiging gekregen van promotiecommissie Seizoensbloemen om mijn Dahlia’s bij Marcel te presenteren. Hier ging ik graag op in. Ik vind het bijzonder om een vakman te ontmoeten, die mijn bloemen en mijn vak met respect behandeld. Ik keek mijn ogen uit in zijn winkel en heb genoten van zijn vakmanschap, waarbij mijn Dahlia’s verwerkt werden in boeketten. De enthousiaste reacties van zijn klanten op de Dahlia-boeketten ervaar ik als waardering voor mijn vak.”

Een dosis Dahlia-inspiratie nodig? Deze week verscheen de najaarseditie van het magazine ‘365 dagen bloemen’ dat boordevol ideeën met de Dahlia zit!

pureseasonalflowers.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.