Creatief met corsages

Een huwelijk of bal is extra feestelijk met een passende corsage voor zowel mevrouw als meneer. Het is de perfecte accessoire die de outfit compleet maakt. Dagverse bloemen maken het sierstuk nog mooier.

Je ziet het vaak in Amerikaanse en Britse televisieprogramma’s en films: corsages zijn hip op de bekende ‘proms’. Ook bij ons krijgen ze meer en meer aandacht waardoor de florist vaker de vraag krijgt naar een knoopsgat- of polscorsage.

Advertising
 

Krijg je de vraag, dan is het de ideale kans om je klant op zijn of haar wenken te bedienen. Informeer alvast naar de gelegenheid. Een schoolbal vraagt een andere compositie en bloemenkeuze dan een huwelijk. Daarnaast kan je ook een kleurstaal van het kostuum of de jurk vragen zodat je je werk optimaal kan afstemmen. Bovendien hebben sommige festiviteiten een thema: van rock–’n–roll-feestjes uit de jaren 50 tot discoparty’s met glitter & glamour.

James Douthwaite van Corsage Creations vindt een corsage het perfecte accessoire en het ideale cadeau van de man aan zijn date of omgekeerd. Zijn corsage-armbanden en overige accessoires zijn verkrijgbaar bij verscheidene floristen in het Verenigd Koninkrijk maar ook in zijn online webshop. Deze kan je naar hartenlust decoreren met dagverse bloemen en bovendien houdt de klant er een leuk sieraad aan over nadat de bloemen verwelkt zijn.

www.corsagecreations.co.uk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.