Youtube kort film “The Flower effect” is een succes [video]

In de korte film van regisseur Basha de Bruijn vindt de bijzondere Sophie een prachtige bos bloemen. Zijn ze van Paul, de man van haar dromen…? Bloemen hebben echt een positief effect op mensen!  Een knipoog naar Amélie Poulain.

Mysterieuze boeketten

De film staat op Mooiwatbloemendoen.nl en haar drie varianten in de andere kernlanden. Bij relevante bloggers en de redacties van internationale off- en online vrouwenmagazines zijn mysterieuze boeketten bezorgd. Aan het boeket zit, net als in de film, een kaartje met op de voorkant de tekst ‘For you’. Op de achterzijde staat de boodschap ‘Kijk op Mooiwatbloemendoen.nl’. Dit sympathieke gebaar stimuleerde al veel internationale bloggers en redacties om over de film te schrijven. Via Facebook, Twitter (#FlowerEffect) en verschillende videoplatformen wordt de film onder een breder publiek verspreid.

Frankrijk het meest positief
Op dit moment is de film in Frankrijk het populairst. Hier is de film het vaakst bekeken (34%) en wordt deze via Facebook het meest gewaardeerd (3.010 Likes) en gedeeld (1.082 shares). Het Verenigd Koninkrijk (26% / 1.733 Likes / 641 shares), Duitsland (23% / 1.879 Likes/ 813 shares) en Nederland (17% / 1.223 Likes / 318 shares) volgen op korte afstand.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.