Consumenten verwachten dat bloemen 8+ dagen mooi blijven

Een groot onderzoek onder consumenten, uitgevoerd door Q&A in Europa in opdracht van Chrysal, laat zien dat consumenten verwachten dat bloemen 8+ dagen mooi blijven. Om deze verwachting te halen, is snijbloemenvoeding essentieel. Het onderzoek toont dat consumenten nochtans niet op de hoogte zijn van de voordelen van snijbloemenvoeding.

Een grootschalig consumentenonderzoek (8.000 respondenten), uitgevoerd door Q&A in Europa in opdracht van Chrysal, laat zien dat 91% van de consumenten bij aankoop van bloemen versheid het belangrijkste aspect vinden. Ook verwachten ze dat bloemen minstens 8 dagen mooi blijven. Om te kunnen voldoen aan deze verwachtingen is het belangrijk dat snijbloemenvoeding wordt gebruikt. Echter blijkt dat slechts 54% (het Europees gemiddelde) van de respondenten consistent het sachet snijbloemenvoeding gebruikt wat aan het boeket is bevestigd.

Veel consumenten zijn niet bekend met de voordelen van snijbloemenvoeding. Als de consumenten weten dat de snijbloemenvoeding ervoor zorgt dat hun bloemen langer mooi blijven, geeft 85% aan dat ze vaker het sachet snijbloemenvoeding gaan gebruiken. Dit leidt tot een goede ervaring en tevreden en loyale consumenten.

Chrysal Better Bloom

60% langer mooi met nieuwe Chrysal snijbloemenvoeding

Bloemen spelen een belangrijke rol bij veel gebeurtenissen: een verjaardag, Valentijnsdag, Moederdag, om dank te zeggen, of sorry. Of misschien voor jezelf, zodat je er thuis van kan genieten. Bloemen lang mooi houden, kan nochtans een uitdaging zijn. Wat als je deze momenten langer kan laten duren?

Daarom introduceert Chrysal nieuwe en verbeterde snijbloemenvoeding, in een aantrekkelijke verpakking, met de grote voordelen en resultaten van snijbloemenvoeding duidelijk vermeld op de verpakking. Het zorgt ervoor dat jouw bloemen tot wel 60% langer mooi blijven. Dit heeft een grote impact op de versheid van bloemen en leidt tot een hogere klanttevredenheid. En… een tevreden klant komt terug.

Chrysal Better Bloom is speciaal ontwikkeld voor bloemisten, het geeft je bloemendesigns de boost die ze nodig hebben. Met alle benodigde voedingsstoffen om je waanzinnige designs en arrangementen vers en mooi te houden.

>> chrysal.com

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.