Chrysanten: fleurig en fris, het hele jaar door

De piek in de chrysantenverkoop ligt achter de rug, maar als bloemschikker kan je lustig van de mooiste chrysantenboeketten blijven dromen. Je vindt deze najaarsbloeier in de meest uitbundige vormen en kleuren. Fleur Magazine laat je nu al graag de meest trendy seizoensboeketten voor 2018 bewonderen, recht van op de IFTF-beurs in het Nederlandse Vijfhuizen. Wie zei daar alweer dat je met chrysanten geen fleurige boeketten kunt maken waarbij de chrysant de hoofdrol speelt?

WINTER

Voor de jaarwisseling mag het wat chiquer zijn. Met feestelijke arrangementen in uiteenlopende tinten paars en blauw zit je altijd goed. Voeg er toetsen roze en oranje aan toe en je tovert vanzelf iets moois op tafel. Pauwenveren onderstrepen het luxueuze effect.

LENTE

Geel is traditioneel eerder voorbehouden voor

zomerboeketten, maar in 2018 mag je de chrysantenkopjes al een seizoen vroeger in je ruikers verwerken. Afgewisseld met wit en roze zullen de zachte pastels en frisse kleuren gegarandeerd voor lentekriebels zorgen. De sprankelende miniboeketjes zijn daarenboven ook nog eens superschattig.

ZOMER

Wilde boeketten waarbij chrysanten de eerste viool spelen: daarmee haal je volgend jaar de zomer in huis. Durf gerust rood en paars te vermengen met hagelwit en botergeel. Speel gerust met lengte en bloemsoort.

HERFST

In de herfst kan je je nog meer uitleven want dat is en blijft hét topseizoen voor de chrysant. Tussen de 300 variëteiten vind je zeker jouw gading. Tussen deze verrassende boeketten vind je zeker de nodige inspiratie.

 

>>> justchrys.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.