Christmasworld – partnerpagina

Christmasworld

De volgende Christmasworld beurs vindt plaats van 28 januari tot 1 februari 2022

Christmasworld richt zich op de sterkst verkopende en meest emotionele tijd van het jaar en maakt als geen andere beurs voor consumptiegoederen gebruik van de succesfactor beleving op het verkooppunt. Daarmee is het ‘s werelds belangrijkste bestelevenement voor de internationale sector van decoraties en feestversieringen. Elk jaar presenteert de beurs in Frankfurt de nieuwste producten en trends voor Kerstmis en alle andere feestelijke gelegenheden. Daarnaast biedt het innovatieve conceptideeën voor de decoratie van grote en buitenruimtes voor groot- en detailhandelaren, winkelcentra en stadscentra.

Christmasworld biedt het gehele assortiment decoratieve en feestelijke artikelen. In 2020 verwelkomde zij 1.063 exposanten uit 47 landen en 42.834 bezoekers uit 128 landen (door FKM gecontroleerde cijfers).

About – Christmasworld

 • Koekoek… Hier zijn de trends van volgende kerst 2022 al!
  Vooruit kijken. Dat is het motto van de Christmasworld Trends 2022. Ontdek welke van de drie trends het best bij jou past qua thema’s, kleuren, materialen, inspiratie en stijl.
 • X-mas begint op Christmasworld | 28 jan-1 feb 2022
  De hoogste tijd om je alweer klaar te stomen voor de volgende feestperiode! Op Christmasworld vind je werkelijk alles van kerst- en seizoensdecoratie. Een must als je van gezelligheid houdt!
 • ? Flauw klimaatakkoord, toch duurzame Kerst
  Geen grote redding van onze planeet op de klimaatconferentie in Glasgow, maar het thema staat hoger op de agenda dan ooit. Durf een statement te maken en zet Kerst in het teken van duurzaamheid. 
 • Ambiente en Christmasworld verhuizen naar april
  Organisator Messe Frankfurt heeft beslist om de twee grote vakbeurzen Ambiente en Christmasworld veiligheidshalve te verplaatsen naar 17 tot en met 20 april 2021. Door de coronacrisis vindt de organisatie het wijzer om beide evenementen later op het jaar te laten plaatsvinden én bovendien gelijktijdig. Dit biedt de standhouders de gelegenheid om de grote bezoekersaantallen
 • Seizoens- en woondecoratie op Christmasworld (25-29 januari)
  De kerstballen zijn nog maar pas opgeborgen of Christmasworld trekt alweer alle registers open voor kerstmis 2019.
 • Sla je slag: 20×2 tickets Christmasworld (25-29 januari)
  Fleur Magazine mag dankzij Messe Frankfurt 20 duotickets weggeven voor Christmasworld in Frankfurt. Doe snel mee en wie weet ben jij wel één van de geluksvogels!
 • Neem voorsprong op de concurrentie tijdens Christmasworld (25-29 januari)
  Met de regelmaat van de klok moet je als florist zuurstof opsnuiven. Mogen we Christmasworld adviseren? Deze gigantische vakbeurs met kerst-, seizoens- en woondecoratie bezorgt je de creatieve kick om je business een nieuwe impuls te geven.
 • Floradecora op Christmasworld 2017
  Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord: Christmasworld pakt uit met een gloednieuw floraal concept: Floradecora! De beurs zal tegelijkertijd met Christmasworld plaatsvinden in Messe Frankfurt van 27 tot en met 30 januari 2017.
 • Vooruitblik Christmasworld 2017
  De kerstboom is nog maar net uit onze woonkamer verdwenen, de feestmaaltijden zijn amper verteerd en op de kerstcadeaus zijn we nog net niet uitgekeken.