Christmasworld – partnerpagina

Christmasworld

Op Christmasworld vind je werkelijk alles van kerst- en seizoensdecoratie. Een must als je in de verkoopsector actief bent! Je spot hier de kerst- en decoratietrends voor het komende eindejaar en wordt om de oren geslagen met de gekste kerstballen, de mooiste ornamenten, de heerlijkste geuren en de nieuwste soorten (kerst)verlichting. Ideaal om je winkel dit najaar over de tongen te laten gaan.


Van 3 tot en met 7 februari 2023

Voor wie? Professionals in seizoensdecoratie, waaronder kerstfanaten, gezelligheidsdieren en liefhebbers van een stevige portie kitsch.

Hoe groot? 1.000 standhouders uit 45 landen, 45.000 bezoekers uit 120 landen en dat allemaal in het hypermoderne, uitgestrekte beurscomplex Messe Frankfurt.

Niet vergeten: De Christmasworld Trends, de Retail Boulevard en de weelderige themakamers van het Belgische Goodwill.

Hoe bezoeken? Geen langeafstandsrijder? Frankfurt heeft goede treinverbindingen en een eigen luchthaven. Met 5.000 hotelbedden op een kwartiertje wandelafstand van Messe Frankfurt maak je er ineens een gezellige tweedaagse van! Een gespecialiseerde website (www.hotelguide-frankfurt.com) toont je de geschikte accommodatie.

■ Ga hier naar website Christmasworld

 • Hier zijn de trends voor deze kerst
  De Christmasworld Trends 2022 al gezien? Ontdek welk van deze trends het best bij jou past qua thema’s, kleuren, materialen, inspiratie en stijl.
 • X-mas 2023 begint op Christmasworld | 3-7 februari 2023
  De hoogste tijd om je alweer klaar te stomen voor de volgende feestperiode! Op Christmasworld vind je werkelijk alles van kerst- en seizoensdecoratie. Een must als je van gezelligheid houdt!
 • ? Flauw klimaatakkoord, toch duurzame Kerst
  Geen grote redding van onze planeet op de klimaatconferentie in Glasgow, maar het thema staat hoger op de agenda dan ooit. Durf een statement te maken en zet Kerst in het teken van duurzaamheid. 
 • Ambiente en Christmasworld verhuizen naar april
  Organisator Messe Frankfurt heeft beslist om de twee grote vakbeurzen Ambiente en Christmasworld veiligheidshalve te verplaatsen naar 17 tot en met 20 april 2021. Door de coronacrisis vindt de organisatie het wijzer om beide evenementen later op het jaar te laten plaatsvinden én bovendien gelijktijdig. Dit biedt de standhouders de gelegenheid om de grote bezoekersaantallen
 • Seizoens- en woondecoratie op Christmasworld (25-29 januari)
  De kerstballen zijn nog maar pas opgeborgen of Christmasworld trekt alweer alle registers open voor kerstmis 2019.
 • Sla je slag: 20×2 tickets Christmasworld (25-29 januari)
  Fleur Magazine mag dankzij Messe Frankfurt 20 duotickets weggeven voor Christmasworld in Frankfurt. Doe snel mee en wie weet ben jij wel één van de geluksvogels!
 • Neem voorsprong op de concurrentie tijdens Christmasworld (25-29 januari)
  Met de regelmaat van de klok moet je als florist zuurstof opsnuiven. Mogen we Christmasworld adviseren? Deze gigantische vakbeurs met kerst-, seizoens- en woondecoratie bezorgt je de creatieve kick om je business een nieuwe impuls te geven.
 • Floradecora op Christmasworld 2017
  Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord: Christmasworld pakt uit met een gloednieuw floraal concept: Floradecora! De beurs zal tegelijkertijd met Christmasworld plaatsvinden in Messe Frankfurt van 27 tot en met 30 januari 2017.
 • Vooruitblik Christmasworld 2017
  De kerstboom is nog maar net uit onze woonkamer verdwenen, de feestmaaltijden zijn amper verteerd en op de kerstcadeaus zijn we nog net niet uitgekeken.