Christmasworld lanceert Floradecora

Wie Christmasworld bezocht heeft, zal het ook opgemerkt hebben: onderaan de Galleria, kon je bloemen en planten rechtstreeks bij de kwekers en producenten aankopen. Vanaf volgend jaar zal dit concept volledig uitgewerkt terug te vinden zijn onder de naam Floradecora. Christmasworld voorziet zo’n 12.000 m² in hall 11.1. Maar dat is nog niet alles.

Floradecora zal zowel bloemen, als decoratieartikelen als de mix van deze twee presenteren. De bezoeker kan dus de producten apart bekijken, maar ook samengesteld in een arrangement, een boeket of een sfeeropstelling. Zo willen de organisatoren van Christmasworld samen met 2Dezign en Green Team Consultancy de bezoekers inspireren en nieuwe ideeën voor bloemenverkoop geven.

Advertising
 

In de Flora-sectie zullen gelijkaardige producten naast elkaar uitgestald worden, waardoor je als bezoeker de vergelijking ter plekke kan maken. In het Decora-gedeelte vind je alles voor de decoratie van je zaak. De tussenliggende zone tussen Flora en Decora wordt Concept World, waar de bloemen en planten in een setting aangeboden worden. Christmasworld 2017 lijkt voor de florist nog net dat tikkeltje relevanter geworden. Opgelet: om de schoonheid en versheid van de bloemen en planten te garanderen, duurt Floradecora 1 dag minder lang dan de rest van de kerstbeurs!

> > Christmasworld, januari 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: