Chantal Post is nieuwe voorzitter Belgische floristenunie KUFB

De Belgische floristenunie KUFB heeft Chantal Post aangeduid als nieuwe voorzitter. Zij volgt Kevin Lennertz op. “Ik ga al het mogelijke doen om ons mooie beroep te vertegenwoordigen.”

Chantal Post baat een bloemenwinkel in Vielsalm uit, in de provincie Luxemburg, en is vlot drietalig. Z-e spreekt Frans, Nederlands en Duits en is dus het perfecte uithangbord voor de Belgische bloemistenfederatie. Ze is mama van Clement en Baptiste en echtgenote van Marc. Je kent haar misschien van Fleuramour. In september demonstreert ze haar bloemschiktalent op FLEUR FLORAL FASHION in Alden Biesen.

“Chantal Post is een gedreven, creatief en technisch florale kunstenares die uitdagingen niet uit de weg gaat”, motiveert de KUFB de keuze. “Ze staat steeds open voor een goed gesprek en nieuwe ideeën. Daarom is zij de geschikte persoon om het voorzitterschap op zich te nemen. We wensen haar veel succes in deze functie en verheugen ons op een vlotte, communicatieve samenwerking.”

Chantal Post reageerde zelf al op Facebook. “Er liggen een heleboel uitdagingen op de plank. Bedankt aan de KUFB voor het vertrouwen. Ik ga er alles aan doen om mijn nieuwe functie te verantwoorden en om op te komen voor ons mooie beroep.”

Chantal Post geeft ook demonstraties en workshops. In september 2020 werd ze nog vice-Belgisch kampioen bloemstyling na Stefan van Berlo.

Het podium van het voorbije BK bloemstyling : Max Hurtaud (brons), Stefan van Berlo (goud) en Chantal Post (zilver).

Fotoalbum Chantal Post

FLEUR wenst Chantal Post veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.