[VIDEO] Campagne #Lievelingsbloem bij u in de woonkamer

Vanaf woensdagavond 12 oktober is de vernieuwde #Lievelingsbloemcampagne van Bloemenbureau Holland te zien op televisie. En wel in het commercialblok net voor “De Wereld Draait Door”. De campagne is begin deze week gestart en loopt door tot eind oktober.

De tv-commercial wordt de komende weken ongeveer 300 keer ’s avonds vertoond. De programma’s waar de commercial rondom te zien is, sluiten perfect aan bij de primaire doelgroep (Cultivated Performers) van de campagne.

Advertising
 

Met de campagne wil Mooiwatbloemendoen.nl de kracht en de impact van de lievelingsbloem tonen. Iemand verrassen met zijn of haar lievelingsbloemen is immers zoveel meer dan gewoon een prachtige ruiker bloemen schenken. Als je iemands lievelingsbloem overhandigt, maak je hem of haar duidelijk dat je hem echt kent en dat je aandachtig naar hem (of haar) luistert. Kortom, zo maak je iets los bij iemand. In de campagne worden de verhalen achter lievelingsbloemen centraal gesteld door middel van #Lievelingsbloem hashtag stories.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: