Calla’s en de Olympische Spelen: een eersteklas team

Simply Calla daagde de Amsterdamse bloemenwinkel ‘Season Flowers’ uit om mee te doen aan de Calla Challenge. In de nieuwe Simply Design File#6 laat ‘Season Flowers’ zien aan Europese bloemisten zien hoe ze de Calla aan de Olympische Spelen linken.

Commercialiteit en klantgerichtheid prijken bovenaan het lijstje van het team van ‘Season Flowers’. Innovatief design is van ondergeschikt belang: ze maken liever alledaagse boeketten die ze zowel voor bedrijven als consumenten creëren. In Design File #6 van Simply Calla gaat het team aan de slag met calla’s. “Calla’s hebben een lange en elegante steel, ze bestaan in een reeks prachtige kleuren en zijn bovendien qua prijs-kwaliteitverhouding heel interessant. Daarom gebruiken wij de Calla graag als centrale bloem in onze boeketten,” klinkt het bij ‘Season Flowers’.

Voor Simply Calla maakten de Amsterdamse bloemisten boeketjes met calla’s en de naderende Olympische Spelen tot een harmonieus geheel. Zo staat de vorm van de bloem symbool voor het Olympisch vuur en zijn de Olympische kleuren een bron van inspiratie voor de boeketten. Ook de teamspirit van de Spelen is terug te vinden in de creaties. “Want ook in de bloemensector draait alles rond teamwork, net zoals bij de Olympische Spelen,” meent het team van ‘Season Flowers’. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.