Cadeautip : verjaardagskalender door Stefan Van Berlo

Naar aanleiding van zijn 35ste verjaardag brengt florist Stefan Van Berlo een verjaardagskalender uit in samenwerking met fotograaf Johan Vos, gespecialiseerd in mannelijke naaktportretten.

Advertising
 

Stefan Van Berlo is een gewaardeerde jonge ambitieuze Belgische florist, dol op uitdagingen. Op zijn palmares staan dan ook al heel wat nationale en internationale prijzen en awards.

Naar aanleiding van zijn 35ste verjaardag brengt Stefan een ‘Birthday Calendar’ uit: een prachtig geïllustreerde verjaardagskalender met 12 projecten waarbij de  puurheid en de natuurlijke vormen van lichaam en bloemen mooi verstrengeld zijn.  De ontwerpen, exclusief gemaakt voor deze kalender, zijn een duidelijke reflectie van Stefan’s persoonlijkheid en tonen zijn visie op bloemsierkunst. Florale kunst waarbij het fragiele en het broze mooi in harmonie worden gebracht met het krachtige en de passie.

Johan Vos is fotograaf, gespecialiseerd in modellen- en florale fotografie met een passie voor het mannelijke lichaam.

Bestellen

Bestel deze kalender vandaag nog !

Ter gelegenheid van het bloemenfestival Fleuramour (21-24 september in Alden Biesen) worden enkele bloemstukken opnieuw gemaakt en tentoongesteld.

© www.photographyvos.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: