Cadeau-idee: de mooiste bloemen in een doosje

De eindejaarsfeesten komen weer wat dichterbij. Leuke geschenken kunnen daarbij niet ontbreken. Al eens gedacht aan een bloemengeschenk, maar dan anders? Verzamel de mooiste bloemen in een doosje. Strik eromheen, en klaar is je bloemencadeau. Feestelijk om te maken, te kopen én te krijgen.

Welke bloemen zijn geschikt voor een bloemencadeau?

Bij het maken van een bloemencadeau gebruik je best bloemen die al veel kleur tonen. Denk maar aan de volle Ranonkel, de grootbloemige Helleborus en de stralende Astrantia. Ook een geurende bloem kan niet ontbreken. Daarvoor kan je een Hyacint gebruiken; die zorgt voor de ideale combinatie van kleur en geur.

Cadeau feestdagen eindejaarsfeesten kerstmis nieuwjaar bloemen bloemendoos boeket Fleur Magazine
© 365dagenbloemen.nl

Winterboeket

Ook droogbloemen zijn weer helemaal terug. Om een stralend winterboeket te creëren, combineer je ze met verse bloemen. Je kan ze ook verwerken in een bloemencadeau. De ondergronden kun je van tevoren maken met gedroogde Narcis, Hyacint, Ranonkel, Tulp, Mimosa en Lathyrus.

Wil je het boeket persoonlijker maken voor de klant? Verwerk er dan een vaasje of buisje in. Deze kun je dan later – samen met de klant – vullen met enkele verse bloemen naar keuze. Denk maar aan de Helleboris, Nerine, Veronica, Craspedia en een geurende tros-Narcis.

>> 365dagenbloemen.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.