Botanisch ontstressen in Keulen

Van 2 tot en met 9 september schakelt Keulen over op groen, ecologisch en botanisch. Tijdens de Green Day Break in de achtertuin van café Wndrfuel, gelegen in de trendy wijk Südstadt, worden stadsbewoners tijdens een drukke werkdag opgeladen met nieuwe energie in een oase vol bloeiende tuinplanten.

Digitale nomaden, plantenliefhebbers en hobbykoks kunnen zich te buiten gaan aan vegan superfoods en groene smoothies. Er is ‘green cooking’, een exclusieve planting workshop met plantendeskundige Melodie Michelberger en een creatieve DIY-dag in samenwerking met woonmagazine COUCH. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan pop-up yoga, inspiratie opdoen bij de laatste outdoor-trends of een borrel drinken tijdens de Botanical Bar Night. 

Advertising
 

Het doel van de Green Day Break is om mensen te laten ervaren hoe prettig het is om je tijdens hectische werkdagen even helemaal op te laden binnen een groene oase. Bovendien ervaren de bezoekers de veelzijdigheid van tuinplanten en kunnen ze deelnemen aan groene activiteiten. 

>>> Pflanzenfreude.de 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: