Boost je verkoop met nieuw digitaal platform Tifiori

Tifiori wil bloemisten helpen om een sterke relatie op te bouwen met hun klanten. Consumenten worden meer vertrouwd met de combinatie van offline en online shoppen. Op beiden inzetten is de toekomst.

Lukt het een klant (door een drukke agenda?) niet om te stoppen bij de bloemenwinkel ? Geen nood, dankzij Tifiori zijn bloemen voor iedereen weldra binnen handbereik. Via deze nieuwe website, die tegelijk dienstdoet als floristenplatform, kunnen consumenten online een creatie bestellen of zelf een droomboeket samenstellen met hun lievelingsbloemen. Ook kan de klant kiezen om het boeket op te halen, dan wel te laten leveren.

Tifiori is een initiatief van de Agora Group. Dit groothandelscentrum voor de professionele floristen en tuincentra is op nationaal en internationaal vlak een vaste waarde. Met het bouwen van dit platform brengt Agora een nieuwe vorm van ondersteuning aan voor zijn klanten.

Wil je als professionele florist of tuincenter meer informatie ? Of wil je je aansluiten bij het digitale platform Tifiori zodat het voldoende armslag krijgt? Neem telefonisch contact op met Tifiori via +32 (0) 3 450 85 00 of mail naar info@tifiori.com.

>>> www.tifiori.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: