[BOEK] Bestel nu: Daniël Ost in Kyoto

Japan staat in bloei. Veel locals en toeristen trekken naar florale natuurfenomenen zoals het Kawazu Cherry Blossom Festival en het Wisteria Festival in de Kawachi Fuji tuin. Ook Belgische topflorist Daniël Ost is dol op Japan en haar floristieke cultuur. Ost viel als een blok voor Japan: hij ging er in de leer bij artiest Noboru Kurisaki en hij heeft er verschillende tentoonstellingen georganiseerd. Deze bijzondere en prestigieuze band tussen Ost en Japan is vereeuwigd in het boek “Daniël Ost in Kyoto”, of zoals hij het zelf noemt : “Een getuigenis van de meest belangrijke periode in mijn leven als floral designer maar ook als mens.” Enkele jaren na de publicatie van het boek, is hij zelfs tot ridder van de Orde van de Rijzende Zon benoemd (2015).

Daniël Ost in Kyoto
Het boek ‘Daniël Ost in Kyoto’ brengt prachtige florale sculpturen, driedimensionaal, en toch perfect volgens de regels van de Japanse Ikebana. Het is een reflectie van zijn passie voor de Japanse cultuur en zijn passie voor bloemen. Dit inspirerend boek bevat ongeveer 140 foto’s van florale arrangementen die op verschillende heilige en symbolische plaatsen in Kyoto stonden te pronken. Een van deze plaatsen is het Sugimoto Huis. Hidetaro Sugimoto, eigenaar en beschermer van het erfgoed, noemt Osts werk “soulfood” en “tijdloos”. Uitstekende aanbevelingen, prachtige bloemencreaties and een onderdompeling in het culturele hart van Kyoto. Wat wil een mens nog meer?

Bestel nu en krijg korting!
Fleur Creatief heeft alvast een paascadeautje voor je klaar. Als je “Daniel Ost in Kyoto” voor 16/04/2017 om 23.59 u bestelt, wordt het boek verzonden zonder bijkomende verzendkosten! Het ideale moment om dit unieke boek in huis te halen dus. En wanneer wij “uniek” zeggen, bedoelen wij ook echt uniek. Het boek is in Europa immers enkel via onze Fleurshop verkrijgbaar.

En er is nog meer. De 120000 ste liker van onze Fleur Creatif Facebook pagina, zal gratis en voor niks een exemplaar ontvangen! Licht dus vooral al je florale familieleden en vrienden in.

Op uw plaatsen, klaar, bestellen maar!


Daniel Ost in Kyoto
Formaat: 32 x 23n5 cm – hardcover
Pagina’s: 176
Taal: Engels en Japans
Prijs: €75,00
Fleurshop.be 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.