Boeketten met droogbloemen van Fabelicious

Fabelicious Everlasting Beauties presenteert zijn nieuwe Bouquet Collection met een inspiratievol online magazine boordevol boeketten. Op stijlvolle wijze wordt jaarrond ingehaakt op de seizoenen, feestdagen, stijltrends en cadeau-assortiment.

Vast staat dat de droogbloementrend zich verder heeft ontwikkeld en gezien wordt als dé trend van 2021. Dit betekent dat je met de nieuwe Bouquet Collection van Fabelicious Everlasting Beauties het onderscheid kunt maken. Met oogstrelende creaties wordt met de nieuwe Bouquet Collection jaarrond ingespeeld op alle seizoenen waarbij tevens een hoofdrol is weggelegd in de Valentijn, Moederdag en Christmas concepten.

Advertising
 

Fabelicious is echter veel meer dan gedroogde rozen en trosrozen en vertegenwoordigd eveneens een grote diversiteit van droogproducten. Zo komt de schoonheid van Fabelicious Everlasting Beauties ook tot zijn recht in het Cotton thema, Easter Pastels en elegante Gift Boxes.

Ben jij ‘crazy in love’ met Fabelicious Everlasting Beauties? De nieuwe collectie met trendkleuren is net uitgebracht, is al in pre-order te bestellen. Alle producten kunnen worden geleverd in de door jou gewenste verpakking met eigen barcode. Fabelicious  Everlasting Beauties is ook zeer geschikt voor online business. Indien gewenst staat het Fabelicious designteam ook open voor jouw eigen design en kleuren. Financieel wordt een zeer aantrekkelijke prijslijst gehanteerd die op aanvraag wordt verstrekt.

Bekijk alle boeketten online

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar het online magazine voor de nieuwe Bouquet Collection https://issuu.com/rudi-2dezign/docs/mag_boeket_2021

■ www.fabelicious.com 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.