[BOEK] De vergankelijkheid voorbij

Planten en bloemen zijn de sfeermakers in huis. Ze doen de dufste kamer heropleven en geven elke ruimte een warme, verwelkomende toets. In hun nieuw boek over florale arrangementen met artificiële bloemen brengen bloemenkunstenaars Klaus Wagener en Radko Ivanov Chapov innovatieve, inspirerende ideeën aan de man. 

In Floral living: Everlasting decorations gaan BLOOM’s bezieler Wagener en Chapov met de unusual suspects aan de slag: artificiële bloemen die er verdacht echt uitzien. Naast de bloemen gebruiken ze ook natuurlijke takken en gedroogde materialen.  Het boek bevat zowel grote, decoratieve creaties die de kamer volledig domineren als kleine arrangementen die gemakkelijk nagebootst kunnen worden.

Advertising
 

Waar levende planten geen optie zijn, bieden hun nieuwe, artificiële tegenhangers van uitstekende kwaliteit een waardig alternatief volgens de auteurs. Wedden dat je de echte bloemen van de artificiële varianten bijna niet kan onderscheiden als ze op een vaardige, vernieuwende manier verwerkt zijn?

Alle ideeën in het boek zijn in detail beschreven en worden vergezeld van stap-voor-stap illustraties. Een inspiratieboek met vele nieuwe, motiverende ideeën voor professionele floristen en creatieve dilettanten!

Floral Living: Everlasting decorations
Formaat: 127 x 30 cm – hardcover
Pagina’s: 144
Taal: Engels en Duits
Prijs: € 29.90

 

 

 

 

 

Kopen? Klik dan hier! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: