[BOEK] De gebundelde geheimen van de vakman

Het online platform FLOOS behoeft geen introductie meer voor jou als trouwe lezer van Fleur Magazine. Naast het online platform en  je maandelijkse afspraak met FLOOS in je favoriete vakblad, kan je FLOOS nu ook consulteren in boekvorm: ‘The Crafter’s Secret Vol. 01’.

Trots toont FLOOS het indrukwekkende werk van acht internationale designers die al van bij de oprichting van het platform deel uitmaakten van de FLOOS-familie. De floristen in kwestie zijn Brigitte Heinrichs (Duitsland), Alex Segura (Spanje), Bea Beroy (Spanje), Natalia Zhizhko (Rusland), Daniel Santamaria (Spanje), Joseph Massie (Verenigd Koninkrijk), Berit Skjøttgaard (Denemarken)  en Carles J. Fontanillas (Spanje). Alle bloemsierkunstenaars hebben zorgvuldig hun favoriete ontwerpen geselecteerd, wat het eerste volume een persoonlijke touch geeft.

Advertising

Ook bij de keuze van de ontwerpen schuwen de editors de nostalgie niet: Het boek telt 24 stap-voor-stap florale recepten die in het prille begin van FLOOS het platform mee op de kaart helpen zetten. Elk ontwerp wordt vergezeld van uitvoerige instructies, ijzersterke fotografie en QR codes waarmee je als lezer via de website van FLOOS kan gaan kijken naar de video waar je de designer aan de slag kan zien.

FLOOS – The Crafter’s Secret Vol.01

Formaat : 29.50 x 24 x 2cm – paperback
Pagina’s: 268
Meertalige uitgave: Engels, Spaans en Russisch
Prijs: € 49,50

>>> fleurshop.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *