[BOEK] Binnengluren bij bruiloften

Het trouwseizoen is weer volop aan de gang. Jonge geliefden treffen hun voorbereidingen om de mooiste dag van hun leven perfect te laten verlopen. En daar wil Bloom’s met het boek Bloom’s view wedding graag een handje bij helpen. 

Bloom’s View wedding speelt in op een trend die springlevend is onder de jonge tortelduifjes: bijzondere huwelijkslocaties. Bijvoorbeeld: steeds vaker kiezen koppels voor locaties met een bijzondere geschiedenis of voor een plek in een adembenemend landschap. Dat maakt de taak van de floral designer er niet makkelijker op. Zijn uitdaging ligt erin om een bloemenconcept te ontwikkelen dat afgestemd is op de omgeving op het vlak van kleur, vorm en stijl. Enter Bloom’s view wedding. Dit boek voorziet je van talrijke voorbeelden, van liefdesvieringen aan de oever van een rivier tot bruiloften op de heide.

Advertising

Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken. Zo komen de ceremoniewagens, themahuwelijken en een uitgebreide “Wedding Gallery” aan bod. Hier vind je, per seizoen en per thema, voorbeelden van werkstukken die gemakkelijk aan te passen zijn aan de smaak van het verliefde stel. Verder bevat het ook een uitgebreide materialenlijst en een bijhorende prijsberekening.

Bloom’s view wedding

Formaat: 23,5 x 33 cm – paperback
Pagina’s: 120
Talen: Engels en Duits
Prijs: € 34,90

>>> fleurshop.be 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *