Bloomon popt-up in Antwerpen

Vorige week was Amsterdam aan de beurt, deze week is Bloomon met haar boeketten neergestreken in de keizerin der steden: Antwerpen. In het Antwerpse filiaal van & Other Stories kon je terecht voor een nieuwe trui om jezelf te wapenen tegen het koude winter weer én een bosje vrolijke bloemen om jezelf te wapenen tegen een winterdip. Kleren een bloemen, een combinatie die het goed blijkt te doen. Maar hoe breng je bloemenabonnementen tussen rekken kleren aan de man? Je ontdekt het hier. 

Boeket Bloomon

Plaats boeketten
Oorspronkelijk werden de fleurige boeketten van Bloomon strategisch aan de kassa geplaatst. Een klant die al bezig met iets te kopen, gaat immers gemakkelijker over tot de aankoop van een extra item. Daarna verspreidden ze de boeketten over de winkel, onder andere in het beauty department. Ook hier is over nagedacht: de combinatie van de bloemen in een heerlijk geurende omgeving werkt ook goed. Tot slot werd ook in de etalage de aandacht naar de bloemen getrokken.

Advertising
 

Andere stimuli
Ook de medewerkers van & Other Stories hebben hun aandeel in de promotie van de boeketten van Bloomon. Zij maken foto’s en verspreiden ze via hun social media.

& Other Stories x Bloomon in Antwerpen gemist? Geen nood, ze zijn nog tot en met 10 december in Gent te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: