Bloomon opent pop-up shop in & Other Stories Amsterdam

Van 17 tot 26 november kun je bij kledingketen & Other Stories in Amsterdam niet alleen terecht voor de laatste hippe must-haves, maar ook voor een boeket van Bloomon. Bij een gloednieuwe outfit hoort immers een op maat gemaakt boeket. 

In Bloomon vond & Other Stories de ideale partner om hun liefde voor bloemen te delen met hun klanten. Hun najaarscollectie vol stoer en stijlvol Scandinavisch design is de perfecte inspiratiebron voor de wekelijks wisselende boeketten. De bosjes bloemen zullen helemaal in lijn liggen met de collectie van & Other Stories.

Bloomon-boeketten tussen de broeken
Een bijzonder moment: voor het eerst zijn de boeketten van Bloomon in Nederland te koop in een fysieke winkel. Niet in een bloemenwinkel, maar tussen de hippe must-buys van Other Stories. Zo kun je de boeketten ook een keer live ervaren. Tot op heden verliep de verkoop uitsluitend online. De pop-up shop in Amsterdam is het vervolg van een succesvolle samenwerking in Londen, Berlijn, München en Hamburg. De steden Antwerpen en Gent staan later dit jaar op het programma.

Praktische informatie
In de pop-up shop kun je terecht voor seizoensboeketten in de formaten small, medium en large. De prijzen variëren van €17,95 en €21,95 tot €29,95. De pop-up shop in & Other Stories is open van 17 tot en met 26 november 2016.

Adres:  Heiligeweg 26-28 in Amsterdam.

Check ook op Instagram #bloomonandotherstories en ontdek hoe mode en bloemen elkaar perfect aanvullen.

mooiwatbloemendoen.nl 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.