Bloomon bezorgt nu ook in Frankrijk

Bloomon breidt verder uit in Europa. Na België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken biedt de online bloemenservice haar diensten nu ook aan in Frankrijk.

Advertising
 

Na een succesvolle pilotfase in een aantal Franse steden is Bloomon nu ook officieel toegetreden tot de Franse markt. De Franse consument is al gewend aan Nederlandse bloemen; meer dan de helft van de bloemen die in Frankrijk worden verkocht, komt uit Nederland. De totale omvang van de Franse bloemenmarkt is 2,8 miljard.

Nieuw voor de Fransen is het online bestellen van bloemen. Op dit moment gaat maar 2% van de aankoop via deze weg. Met het oog op kwaliteit en stijl worden bloemen in Frankrijk voornamelijk bij de traditionele bloemist gekocht, die nog altijd 92% van zijn aanbod via de groothandel of andere intermediairs inkoopt. Bloomon heeft al deze schakels uit de keten gehaald en levert bloemen direct via de kweker.

“Onze bloemen zijn langer vers”
“Dankzij onze korte productieketen kunnen wij het verschil maken met bloemen die dagen verser zijn dan de Franse consument gewend is. Daarnaast staan de Fransen bekend om hun oog voor kwaliteit en stijl. Onze moderne en stijlvolle boeketten met bijzondere seizoensbloemen zijn geïnspireerd door de laatste lifestyletrends en matchen dan ook perfect met de Franse voorliefde voor mode en design”, zegt Patrick Hurenkamp, CEO van Bloomon.

>> bloomon.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: