Bloemrijke inspiratie tijdens het 4e internationale floristencongres op Tendence

In totaal hebben meer dan 20.000 detailhandelaars de beurs in Frankfurt bezocht. Ongeveer 150 bloemisten hadden zich ingeschreven voor dit Bloemistencongres . De deelnemers hebben er  ideeën kunnen uitwisselen met de 29 florale ontwerpers uit negen landen.

Het hoogtepunt van het congres waren de florale shows op 24 en 25 juni. Als speciale gasten hadden de organisatoren (Lehner Wolle) de Noorse bloemist Stein Are Hansen (wereldkampioen in 2010) en zijn Franse collega Frédéric Dupré ( WK-deelnemer in 2015) uitgenodigd. Onder het motto “Let’s get inspired!” modereerde Felicitas Lehner de show. Het was de

Advertising
 

eerste keer dat Lehner Wolle zijn internationale bloemistencongres organiseerde tijdens de beurs Tendence in Frankfurt.

In de Galleria toonden een 20-tal bloemisten florale trends voor de herfst en winter 2017 , maar ook voor het voorjaar van 2018. Het is altijd interessant te zien hoe verschillende ontwerpers hun creativiteit laten botvieren, zelfs met gebruik van éénzelfde materiaal. De bloemisten kwamen uit tien landen – met inbegrip van Annick Mertens (B), Regine Motmans (B), Vicky Vangampelaere (B), Dini Holtropp (NL), Lily Beelen (NL), Pascal Phaner (F), Sarah Willemart (F) en Laurence Hanuer (F) .

Noteer alvast de datum van de volgende Tendence-beurs: van 30 juni tot en met 3 juli 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: