Bloemist aan de slag met de orchidee [Video]

In de maand oktober staat volgens de Bloemenagenda de orchidee centraal. De orchideeënfamilie is erg omvangrijk, alleen al in de natuur wordt het aantal soorten op 20.000 geschat. Genoeg keuze dus!

Of u nu voor de Cymbidium, Phalaenopsis, Vanda, Paphiopedilum of Dendrobium gaat, iedere orchidee heeft haar eigen elegantie en stijl. De orchidee is niet meer weg te denken bij de bloemist. FloraHolland Wij lichten graag de bijzondere Vanda soorten voor u uit. Bloemist Brenda Rijlaarsdam van Bloemenschuur Rijlaarsdam uit Nieuwkoop laat graag zien wat er mogelijk is  met Vanda Chocolate Brown van kwekerij Zeurniet.

Speciaal gelegenheidsbloemwerk
De orchidee is de ideale bloem om in speciaal gelegenheids- bloemwerk te gebruiken. Door de orchidee toe te voegen geeft u een bepaalde exclusiviteit en elegantie mee.  Brenda vindt bijvoorbeeld  Vanda’s ideale bloemen om toe te passen in rouwwerk: “De Vanda is enorm sterk en geeft met haar grote bloemen en prachtige kleuren een bepaalde emotie mee. Hier speel ik op in.”  In bovenstaande  video laat de bloemist graag zien hoe zij Vanda’s in haar rouwwerk verwerkt.

floraholland.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.