De Bloemenmeisjes 2017 zijn ingehuldigd

Tijdens een inspirerende sessie in Amsterdam zijn de Bloemenmeisjes van 2017 gehuldigd. De Bloemenmeisjes bestaan uit bloggers en Instagrammers die mooie en unieke content creëren rondom de Bloemenagenda 2017. 

Het event omvatte een inspirerende sessie waarin alle bloemen van de Bloemenagenda 2017 aan bod kwamen. Van elke bloem was er een Do It Yourself (DIY) gemaakt om te tonen hoe creatief je met bloemen kunt zijn. Tijdens de samenkomst boden de Bloemenmeisjes op hun Lievelingsbloem tijdens een ‘veiling’, met deze bloem gaan ze dit jaar aan de slag op hun platform. Aan het einde van de dag werden de dames officieel geïnaugureerd met een bloemenkrans met een bloem van de Bloemenagenda.

Aangenaam: de Bloemenmeisjes
De Bloemenmeisjes zijn influencers zoals bloggers, vloggers, Instagrammers en redacteuren met een voorliefde voor lifestyle, interieur, food en natuurlijk bloemen!

Content in eigen stijl
Alle Bloemenmeisjes maken content over de betreffende bloem passend bij hun eigen stijl. Dit kan een Do It Yourself (DIY) zijn, een gerecht, een fotoreportage of bijvoorbeeld een stylingtip.

Nieuwsgierig naar het werk van de Bloemenmeisjes? Hier volgen enkele voorbeelden:

Bron – Mooiwatbloemendoen.nl 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.