Bloemenbureau verder zonder assortimentsboekjes

Na recent marktonderzoek onder haar afnemers heeft het Bloemenbureau besloten dat zij geen toekomstige edities van het assortimentsboekje bloemen en planten op de markt gaat brengen.

De krimpende vraag naar gedrukt promotiemateriaal tezamen met de behoefte naar steeds meer bedrijfsspecifiek maatwerk zijn hier de oorzaken van. De resterende voorraden worden met 50% korting verkocht via de webshop van het Bloemenbureau.

Onlangs is onder klanten een marktonderzoek gehouden; daarbij kwam naar voren dat er steeds meer vraag is naar een bedrijfsspecifieke oplossingen. Kostentechnisch is het daarmee voor het Bloemenbureau niet meer haalbaar dit promotiemateriaal aan te bieden aan haar doelgroep. De verkochte aantallen lieten daarbij ook al jaren lang een dalende trend zien.

Het Bloemenbureau verzorgde de assortimentsboekjes sinds de jaren tachtig, maar heeft nu dus besloten geen nieuwe edities uit te brengen. De laatste versies zijn derhalve het assortimentsboekje bloemen editie 2012-2013 en het plantenboekje editie 2013-2014.

Zolang de voorraad strekt verkoopt het Bloemenbureau de boekjes en assortimentsposters met 50% korting op de verkoopprijs. U vind de webshop van het Bloemenbureau op webshop.flowercouncil.org

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.