Bloemenacties …

De vakantie zit er op. Voor de meesten van ons toch.
Maar al even bij stilgestaan dat bloemen nooit vakantie nemen?
Ze blijven maar bloeien en we hebben zelfs een heleboel bloemen die speciaal in de zomer bloeien, de zomerbloeiers.
Hierdoor krijgen we natuurlijk ook de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden prachtige bruiloften schitterend aan te kleden, maar ook om bijzondere bloemenacties te doen. Denk maar aan het schitterend initiatief van Young Amadeus in Leuven met Less Guns, more Roses, een prachtige oproep tot verdraagzaamheid en respect voor elkaar. Daarnaast ook de iets meer ludieke actie van Belflora en Fleur Talent! bij het Q-Beachhouse. Hier eerder een actie om aan alle mensen te tonen hoe mooi bloemen wel zijn en hoeveel mooier ze ons leven wel kunnen maken.

Ondertussen is die mooie zomer alweer voorbij … een vroege herfst met veel regen tekende zelfs al de maand augustus. Maar bloemen blijven kleur en zon brengen … Ons eigen evenement Flowers@Oxford bracht floristen en liefhebbers in beweging, All4Home en het Belgisch kampioenschap bloemschikken gaf blijk van heel wat creatieve florale inspiratie … Opendeurdagen bij Agora Kontich, een zomerbloemenevent in Nederland …

En straks terug Fleuramour, ons jaarlijks internationaal bloemenevenement in Alden Biesen, waar we jullie allen verwachten op onze ‘Dag van de florist’!
Bloemen zorgen altijd voor activiteit …

An Theunynck

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.