Boeketten & bloemen uit Trend Collectie lente/zomer 2021

Sinds september lanceert Mooiwatbloemendoen jaarlijks twee nieuwe Trend Collecties: een herfst/winter en een lente/zomer collectie. Dit zijn collecties van bloemen die perfect passen bij de huidige trends in mode, interieur en lifestyle. In maart 2021 verschijnt de tweede editie, De Trend Collectie lente/zomer 2021. 

De lente/zomer 2021-Trend Collectie is een bont sprookje vol florale en botanische verrassingen, vol felle kleuren, ronde vormen, metallic materialen en spiegeleffecten die zorgen voor extravagante speelsheid.

Speelse boeketten


Ontmoet de 7 florale hoofdrolspelers

De zeven geselecteerde bloemen binnen de collectie maken er een extra uitbundig feestje voor de zintuigen van. Wees niet bang geverfde bloemen te gebruiken en ze te combineren met gekleurd pampasgras, kunst- en droogbloemen. Alles mag!

In deze collectie vind je de volgende bloemen:

Gerbera

Als een oog met oneindig veel, lange wimpers: de gerbera knipoogt je toe. Van nature is de bloem wit, rood, geel, roze, paars, oranje of groen, maar wees niet bang om binnen De Trend Collectie te experimenteren met turquoise en goudkleurig geverfde gerbera’s.


Lelie

Voor een snufje drama voeg je lelies toe. In geel, roze en met een blauw accent, met streepjes of stippen. De stevige, ranke steel geeft de bloem iets statigs, terwijl de trompetvorm van de bloem goed past binnen deze extravagante Trend Collectie.


Pioenroos

Als weelderig geplooid tule geeft de pioenroos jouw creatie verschillende schakeringen roze en diepte. Soms laat ze haar gele hart zien, soms blijft ze deels gesloten. Allebei mooi. In mei en juni voeg je haar toe aan jouw Trend Collectie-ensemble voor een dromerig effect.


Iris

Vooral het felle geel en het blauwpaars van de Iris vormen een heerlijk contrast met de pasteltinten van andere bloemen binnen De Trend Collectie. Ook de bijzondere vorm, met drie bloembladen, maken deze bloem een favoriete kandidaat voor een anders-dan-anders- arrangement zonder stijlregels.


Delphinium

In een Trend Collectie vol plezier, vrijheid en ruimte mag de delphinium niet ontbreken. Deze bloem pakt die ruimte zelf al met haar lange steel, geflankeerd door een overdaad aan bloemen. Voor blauw ben je bij haar aan het juiste adres, al is de bloem ook te vinden in wit, geel, paars, rood en roze. 


Tulp

Bij extravagantie denk je misschien niet meteen aan de tulp. Maar vergis je niet! In natuurlijke kleuren én geverfde tinten past deze bloem perfect in een sprookjesachtige Trend Collectie-creatie. Zo blijken een turquoise tulp en roze pampasgras een match made in heaven. 


Celosia

Opvallend, dat typeert de Celosia in een woord. Precies wat we nodig hebben in deze Trend Collectie. Vooral kamvormige Celosia’s in fuchsia of lime groen laten je keer op keer bewonderend omkijken naar een extravagant Trend Collectie-boeket. 


Aan de slag met de Trend Collectie

Beelden, posters en banieren van De Trend Collectie kun je gratis downloaden en gebruiken voor eigen promotie van de collectie. Op de winkelvloer, maar ook online; op websites, social media en in nieuwsbrieven.

Poster
Banner
TV screen

www.mooiwatbloemendoen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.