Bloemen tijdens opening pop-up store Addy van den Krommenacker

Op 2 maart 2015 opende modeontwerper Addy van den Krommenacker zijn pop-up store in de Bijenkorf in Amsterdam. In de store is de Spring/Summer 2015 ready to wear collectie van Addy verkrijgbaar. Om het beeld van de collectie compleet te maken werden bloemen van de bij LM Flower Fashion aangesloten kwekers in de store gestyled. De shop in shop is een pilot en zal in de Amsterdamse Bijenkorf geopend zijn tot 20 maart. Vervolgens zal de pop-up store openen in de Bijenkorf filialen in Rotterdam, Den Haag en Maastricht. Addy zal zelf ook regelmatig aanwezig zijn voor persoonlijk stylingadvies.

De nieuwe spring/summer 2015 collectie van Addy van den Krommenacker, genaamd Sogno Estate (lentedromen), staat geheel in het teken van romantiek en wordt gekenmerkt door zachte pastelkleuren, bloemenmotieven, lieflijke prints en luxe kant.

Een moderne Marie Antoinette was Addy’s inspitatiebron voor de couturecollectie. Naast de haute couture collectie van Addy, die bekend is van de rode lopers van de Televizier ring tot en met de Oscars en de bruidscollectie, is er voor gekozen om ook de ready to wear collectie met een prijsklasse van 195 euro tot en met 795 euro sterker in Nederland te positioneren.

Voor het realiseren van de ‘lentedroom’ tijdens de catwalkshow nam Addy in september 2014 contact op met LM Flower Fashion. Gezamenlijk werd aan de hand van de collectie de bloemen uit de bloemmotieven geselecteerd voor het catwalkdecor. De modellen kwamen onder een boog van bloemen de catwalk op waarbij zij Hortensia’s, alsof zojuist geplukt, in hun handen hielden.

Voor de opening van Addy’s pop-up store in de Bijenkorf werden wederom bloemen gestyled die geinspireerd zijn op zijn collectie. De Sweet Avalanche en Pearl Avalanche rozen van Meijer Roses, Hortensia’s, Clematis, Eryngium en Hypericum van Marginpar, Vanda Orchideeen van Anco pure Vanda en Chrysant Romance van Zentoo Chrysanthemums werden in de store gestyled samen met Hortensia planten van kweker Sjaak van Schie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.