Bloemen tijdens Marie Claire Prix de la Mode

Marie Claire Nederland trapte onlangs haar 25-jarig jubileum af met een Grand Gala van Hollandse modemeesters in het Rijksmuseum: de Prix de la Mode. In het decor van de oude meesters ontmoetten gezichtsbepalende mensen op het gebied van mode, politiek, kunst en cultuur elkaar voor een ode aan de mode als cultuurfenomeen.
Daarbij mochten de Nederlandse bloemen niet ontbreken. 

De gasten werden ontvangen in de voorhal van de eregalerij in het Rijksmuseum. In een ambiance van Hollandse meesters waren Nederlandse bloemen in de kleuren blauw en wit gestyled.

Delphinium, Clematis, Hypericum en Astrantia van Marginpar werd gestyled samen met Avalanche rozen van Meijer Roses. Vervolgens werden de gasten in het atrium van het Rijksmuseum uitgenodigd voor de uitreiking van de awards, tijdens een diner. De dinertafels waren gedecoreerd met Sweet Avalanche rozen van Meijer Roses, Phalaenopsis Omega van Walter Grootscholten en Clematis, Hypericum en Jatropha van Marginpar. Op het podium straalden diverse orchideeen, de Vanda orchidee van Anco pure Vanda, Phalaneopsis orchidee van Walter Grootscholten en Cymbidium orchidee van HvS Orchids. Alle winnaars ontvingen naast de Prix de la Mode award een boeket bloemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.