Bloemen bij nieuwe couture collectie van Jan Taminiau in Amsterdam

Tijdens een exclusieve en intieme presentatie heeft Jan Taminiau zijn nieuwe couture collectie gepresenteerd in het prachtige schildersatelier van kunstenares Trudy Derksen in Amsterdam.De japon die koningin Maxima onlangs droeg op Prinsjesdag bleek een voorproefje te zijn op een schilderachtige collectie in ‘paradijselijke sfeer’.

Jan Taminiau
De muze voor de herfst/wintercollectie is de wereldse vrouw. “Ik had een vrouw in gedachten die in twee werelden leeft. Aan de ene kant heeft ze formele verplichtingen waar ze wordt geacht in een avondjurk te verschijnen, terwijl ze overdag continu bezig en onderweg is”, aldus Jan Taminiau. De collectie toont naast de beeldschone avondjurken dan ook denim, jassen, broeken in marineblauw en legergroen, een stoer en elegant broekpak tot een nauwsluitende leren broek met een handgeborduurde top en een loden jas met kristallen. De bloemen en bloesemtakken kwamen ook terug in de haardecoraties van de modellen.

LM Flower Fashion
De bloemen voor de collectievoorstelling werden door LM Flower Fashion gestyled. In het decor van de presentatie werden Hortensia Blue Lagune van Vollering Hydrangea, heestertakken Rosa Corallo en Amaranthus van My-Blush, Pearl Avalanche rozen van Meijer Roses, Phalaenopsis Rising Sun van Walter Grootscholten Orchids, Clematis Blue Pirouette en Hypericum King Flair van Marginpar, Vanda Tayanee Blue van Anco pure Vanda, Eucalypthus Populus en Ruscus groen van Adomex gestyled in Chrysal Floral Foam Elite.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.