Blauw, dé najaarskleur voor potten & vazen

Nieuw seizoen, nieuw interieur, nieuwe kleur: dit najaar kiest D&M voor stralend blauw. Een veelzijdige kleur die ideaal is om te combineren met andere kleuren en de nodige rust brengt in je interieur.


De verschillende blauwtinten in de D&M najaarscollectie zijn elegant in hun eenvoud en zorgen voor een frisse start van het najaar. Pantone verkoos de kleur “Classic Blue” in 2020 niet zomaar tot kleur van het jaar.

Advertising
 

Ontdek de verschillende vazen, sierpotten en kaarsenhouders van D&M in verschillende blauwtinten hier.


CHOP

Onze favoriet: deze blauwe potten met subtiele groene accenten uit de CHOP collectie. De koele kleur brengt rust in je ruimte. Perfect in combinatie met leuke vetplantjes!SHIFT

Mixen en matchen is waar het om draait in de SHIFT collectie. Met de verschillende vormen in deze collectie kan je eindeloos blijven combineren. Naast vazen in keramiek zijn er drie kleine accessoires om je interieur compleet te maken: een lage theelichthouder, een houder voor lange kaarsen en een elegante solifleur.


NOBLE

Binnen of buiten, NOBLE kan je plaatsen waar je maar wil. Deze ronde, robuuste bloempot is beschikbaar in een set van drie en kan je dus verdelen over je tuin en je huis. Zet je de potten het hele jaar door buiten? Maak een klein gaatje in de bodem met het bijgeleverde boortje.


HOOF

Met HOOF haal je een diepere en donkerdere kleur blauw in je interieur. De leuke bloempot op pootjes is ook verkrijgbaar als theelichthouder. Met de kaarslichtjes creëer je instant een gezellig en knus najaarsgevoel.


dmdepot.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.