Bijzondere orchideeën geven kleur aan november

 Spraakmakende vormen, prachtige kleuren, spectaculaire bloemen: november staat helemaal in het teken van orchideeën die nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Geef deze bijzondere schoonheden daarom deze maand een prominent plekje in je zaak.

©Mooiwatplantendoen.nlHet verhaal achter bijzondere orchideeën
Orchideeën vormen samen een van de grootste plantenfamilies. Er zijn meer dan 20.000 soorten bekend en geregeld worden er nog nieuwe ontdekt. Ere wie ere toekomt: binnen de familie van de Orchidaceae is Phalaenopsis de absolute baanbreker, die het grote publiek vertrouwd maakte met de exotische schoonheid van orchideeën. Deze plantenfamilie telt echter nog veel meer prachtige bloeiers, al even makkelijk in de omgang en zeker zo charismatisch.

Advertising
 

Keuze orchideeënassortiment
Een grote veelzijdigheid aan soorten en cultivars is verkrijgbaar. Onder de meest exclusieve orchideeën vallen de Brassia, Cattleya, Cymbidium, Dendrobium, Paphiopedilum en Zygopetalum.

Verkoop- en presentatietips
De waaier aan bonte kleuren en vormen in het exclusieve orchideeënsegment bieden veel mogelijkheden in zowel moderne als klassieke interieurs. Om de veelzijdigheid en unieke uitstraling van bijzondere orchideeën te onderstrepen, presenteer je er het beste óf een heel stel bij elkaar, zodat het exotische er vanaf knalt, óf je toont één soort als een absolute prima donna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: