5 florale ringen brengen 300 euro op voor De Warmste Week ?

De florale creaties van Geert Van Kelecom zijn voor een mooi bedrag geveild.

“Voor een expositie in oktober maakte ik dit vijfluik”, zegt ontwerper Geert Van Kelecom. “Omdat dit sterk aansluit aan het thema en de boodschap van De Warmste Week 2021 (“Kunnen zijn wie je bent”), wil ik dit werk veilen voor het goede doel. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week.”

Het werk bestaat uit 5 cirkels met een natuursteenlook. Hierop groeit een takkenstructuur uit kokos doorheen de werken. Hierop werden ‘zwevende’ ringen gemonteerd die bekleed werden met hortensia en andere droogbloemen. De orchideeën zelf werden aangebracht voor de expositie.

Elke Peetroons bood 300 euro tijdens een online veiling en mag zich nu de trotse eigenaar noemen.

Bekijk hier de veiling

Wie is Geert Van Kelecom? – “Zowel op als naast het werk staat interactie met mensen centraal. Een representatie van een optimistische en positieve realist die leeft in het hier en nu, en vertrouwt op zijn gevoel. Samen met mijn partner, familie en vrienden tracht ik steevast om van elke dag een feest te maken!”

Worden wie je bent – “Het was voor mezelf een persoonlijk proces met vallen en opstaan, gedreven door enthousiasme en soms met de noodzaak tot reflectie. Een sprong vooruit en soms een stapje achteruit.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.