Bewonder 100 Phalaenopsis en 10 Top Models

Klasse en elegantie: daarvoor moet je bij de Phalaenopsis orchidee zijn! Bewonder nu meer dan 100 variëteiten tijdens de tiendaagse van Sion. Of kom de toppers bewonderen op de Royal FloraHolland Trade Fair.

Advertising

Phalaenopsis Romanion valt op door haar bijzondere diepe paarse kleur, de unieke bloemtekening en haar compacte blad. Dit jaar is er op de stand van veredelaar Sion (nr. 12.2) op de Royal FloraHolland Trade Fair een speciale hoofdrol voor weggelegd.

Veredelaar Sion heeft tien populaire rassen samengebracht onder de noemer Top Models. “Elk van de Top Models heeft zich al jaren bewezen in de markt, met name door de schoonheid van de bloem, de kleur, de uitstekende houdbaarheid, het hoge percentage meertak en andere unieke eigenschappen. Met een keus voor een van deze variëteiten zit een kweker altijd goed”, zegt eigenaar Eric Moor.

Upcoming mirror-trend
Sion speelt met haar in het oog springende stand in op de upcoming mirror-trend. Met onder andere manshoge gouden spiegels en andere bijzondere effecten wordt de schoonheid van de Romanion in al haar facetten uitgelicht. De stand weerspiegelt hiermee het innovatieve karakter van veredelaar Sion.

Sion Open: meer dan 100 Phalaenopsis in bloei

Meer dan 100 variëteiten zijn tien dagen lang bloeiend te zien tijdens Sion Open.

Het jaarlijkse open huis van Sion wordt dit jaar gehouden van donderdag 1 november tot en met zaterdag 10 november in het bedrijf aan de Zijtwende 55 in De Lier (NL).

Naast de Top Modellen zijn ook de New Arrivals, de aankomende soorten en Test-soorten te bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: