Mode en Meijer Roses voor het goede doel

In de lente/zomercollectie van het luxe, ethische Britse modelabel Beulah Fashion vormt innerlijke schoonheid de rode draad. Voor de presentatie van de collectie werd een imposante rozenwand gerealiseerd door LM Flower, die daarvoor de Avalanchecollectie van Meijer Roses gebruikte.

Beulah Fashion is een luxemodemerk opgericht in 2011 door Lady Natasha Rufus Isaacs en modeontwerpers Lavinia Brennan. In hun klantenbestand zitten niet de minste namen: Kate Middelton en haar zus Pipa, Kate Moss, Sienna Miller en Sex and the City-actrice Sarah Jessice Parker. Met hun ethische modelabel bieden de designers de slachtoffers van vrouwenhandel in India een nieuwe manier van leven.Zij kozen voor de samenwerking met LM Flower, vertegenwoordigers van bloemen van Nederlandse kwekers in binnen- en buitenland. LM Flower verenigt mode, design en interieur voor het grotere publiek door middel van hoogwaardige PR en marketing.

De Avalanchecollectie van Meijer Roses bestaat uit witte Avalanche, zachtroze Sweet Avalanche en champagnekleurige Pearl Avalanche. De wand die uit deze rozen werd opgetrokken, werd gestyled door de Londense  Robbie Honey, bloemist, ontwerper, kunstenaar, docent en schrijver.

www.meijerroses.com www.beulahfashion.comwww.robbiehoney.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.