Bestel cupido voor je valentijnswensen!

Deze Valentijnsdag laten mooiwatbloemendoen.nl en Periscope je ervaren wat voor plezier het geven van een bloem geeft. Hun hedendaagse Cupido heeft één doel: om jou te helpen met de liefde. Hij struint de straten van Parijs en Berlijn af, uitgerust met een hightech boog met smartphone met ingebouwde camera, en gaat daarmee op zoek naar jouw love-at-first-digital-sight.

Spot je een potentiële liefde via zijn camera? Command Cupid! Hij deelt ter plekke namens jou een roos uit aan jouw Valentijn of Valentina. En, het mooiste van alles, je ziet live hun reactie via Periscope. Laat je ons weten als deze actie een schot in de roos is en de liefde dankzij deze roos ontluikt in – never say never – een echte romance?

Cupido richt zijn rozenpijlen op 14 februari in Parijs (@CupidonConnecte) en in Berlijn (@CommandCupid). Dus volg de livestream van mooiwatbloemendoen.nl via Periscope.

Zoek je een valentijn dichter bij huis? Stap dan binnen bij je plaatselijke bloemist om hem of haar een prachtig bloemetje te schenken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.