Belgian Mums brengen Halloweensfeer in Plopsa-parken

Naar aanleiding van de jaarlijkse Halloweenperiode worden de themaparken Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coevorden letterlijk in de bloemetjes gezet met Belgian Mums. Deze herfstbloeiers brengen zelfs op het einde van het jaar sfeer en kleur in deze pretparken.


De zwoele zomerdagen mogen dan wel voorbij zijn, toch kan er in deze periode van het jaar nog genoten worden van de buitenlucht. Wie denkt aan het najaar, denkt meteen aan de prachtige bladkleuren van de bomen. Maar ook de vrolijke kleuren van de bolchrysanten van Belgian Mums verdrijven probleemloos de herfstblues. Deze najaarsplanten zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet waardoor ze perfect passen binnen elke sfeer die je wil creëren.

Deze diashow vereist JavaScript.

Wie tijdens de Halloween-periode gaat griezelen in een van deze Plopsa-parken wordt dus kleurrijk verwelkomd door de vrolijke Belgian Mums.

Voor de geïnteresseerden: op de laatste dag (2 november) vindt er in de parken een chrysantenroof plaats. Dan kunnen de bezoekers een mooie chrysant uitkiezen en deze meenemen naar huis om de Mum-liefde zelf te ervaren. De aantallen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap!

>> gediflora.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: