Bedankt, poetsvrouw!

Na een slopende werkdag thuiskomen in een kraaknet huis: een enorme last die van je schouders valt. Iedereen houdt van een nette werk- en woonomgeving en daarvoor wordt massaal beroep gedaan op poetspersoneel. Hun werk achter de schermen wordt al te vaak als vanzelfsprekend geacht, maar eigenlijk is het dat niet. Het vergt flink wat motivatie en inzet om telkens opnieuw dezelfde ruimtes ordelijk en proper te maken. Daarom staan we op maandag 20 juni even stil bij de inspanningen van alle poetsmannen en poetsvrouwen. Een frisse ruiker bloemen is daarbij zeker op zijn plaats.

Advertising
 

VLAM zet de Poetsvrouwendag in de kijker met een affiche op de bloemenverkooppunten. Op de Facebook-pagina van Groen van bij ons werd in een mum van tijd massaal gereageerd op de vraag “Waarom verdient jouw poetsvrouw een bloemetje?”. VLAM verzamelde vijf redenen waarom de poetsvrouw geen bloem maar een heel boeket verdient:

• Ze levert altijd professioneel werk.
• Je huis ligt er altijd kraaknet bij na haar bezoek.
• Ze staat steeds voor je klaar en niet alleen voor het poestwerk.
• Ze is bestand tegen de grootste vuilmakers.
• Ze poetst niet alleen goed maar is ook nog zo lief. Een geweldige vrouw!

Help je klant bij het uitzoeken van een mooi boeket om zijn of haar waardering voor de poetsvrouw of –man uit te drukken. Succes!

Affiche Poetsvrouwendag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: