‘Beautification with Floral Jewellery’, nieuwste boek van Pirjo Koppi

Meesterbinder Pirjo Koppi uit Finland bekroont haar tienjarig floristenbestaan met het boek ‘Beautification with Floral Jewellery’. Florale juwelen hebben haar altijd gefascineerd. pirjo koppi beautificationIn haar droomjob als florist maakt ze gebruik van haar creativiteit en vakmanschap om nieuwe concepten rond florale juwelen te ontwerpen voor haar klanten. Alle florale juwelen zijn gemaakt van botanische materialen en ze zijn bewust gemaakt om ook gedragen te worden als ringen, corsages, haarversiering, kransen, boutonnières, oorringen, handtasjes … De schoonheid van botanische materialen is voor Pirjo Koppi uniek. Mensen mooier maken met florale juwelen is haar doel.

Het boek met een honderdtal prachtige sfeerbeelden vormt de inspiratie voor wie van florale sier houdt. Pirjo vertelt je hoe je florale juwelen kan afstemmen op de haarstijl, outfit of het karakter van de drager, de gelegenheid alsook de gebruikte bloemen en bladeren. Ze heeft speciale aandacht voor het comfort van de drager, aangezien hij of zij plezier moet hebben van het juweel en geen hinder mag ondervinden.

Aan het lelietje-van-dalen, de nationale bloem van haar thuisland Finland, besteedt Pirjo erg veel aandacht. Volgens haar laat dit fragiele bloemetje met een typerende tuingeur niemand onberoerd.

Beautification with Floral Jewellery, Pirjo Koppi, 120 p., € 59

Verkrijgbaar op www.fleurshop.be.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.