Baby geboren? Zeg het met hortensia’s

Om de verkoop van de hortensia te boosten, pakt RoyalFlora Holland uit met een opvallende campagne. Het idee? Een grote bos hortensia’s in een draagtas, als geboortegeschenk voor de kersverse mama en papa.

Mensen die een pasgeboren baby willen gaan bewonderen, weten niet altijd goed welk cadeau ze het best schenken. Suggereer gerust eens de Hydrangea of hortensia. Veel overweldigender dan een uit de kluiten gewassen wolk hortensia’s kan een cadeau amper zijn. Uiteraard kan je de babymand – met wenskaartje en beertje! – afstemmen op het geslacht: zachtroze hortensia’s voor een meisje en een babyblauwe ruiker voor een jongen.

Mooie boodschap
Ook de symboliek kan tellen. De hortensia staat dankzij de uitbundige hoeveelheid bloemetjes en de royale bolle vorm namelijk voor gratie, schoonheid en overvloed: alles wat je de baby maar kan toewensen ! De bloem staat ook symbool voor dankbaarheid en oprechte gevoelens. Leuke info voor de klant, om op diens beurt door te vertellen aan het gelukkige ouderpaar!

Waterkruik
Vanwaar die draagmand, horen we u nog denken? Wel, de Latijnse naam van de hortensia is Hydrangea en betekent letterlijk ‘watervat’ of ‘waterkruik’… In pot of vaas kunnen ze dan ook behoorlijk wat vocht verdragen. Fel zonlicht daarentegen niet. Uniek aan hortensia’s is dat ze tijdens de bloei van kleur veranderen. Hun oorspronkelijke blos mengt zich met een groene tint in diverse accenten.

>> hydrangeaworld.com 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.