Arend Roses stelt nieuwe roos Red Eagle® voor

Op 8 september zette Arend Roses tijdens hun klantenevent hun nieuwste roos Red Eagle® volop in de schijnwerpers. Algemeen directeur Remco van der Arend omschrijft de bloem als “de sterrenspits in de eredivisie van rode rozen”. Red Eagle® wordt net als de andere vijf noviteiten geïntroduceerd met een videofilm, getiteld De magie van Red Eagle®. 

Magisch
Red Eagle® van veredelaar Kordes Rosen wordt gezien als de succesvolle nieuwkomer. De roos heeft een helderrode kleur, die tijdens de hele bloei gehandhaafd blijft. De knop is prachtig gevormd en opent zich in schitterende ronde roos met iets omkrullende blaadjes. Red Eagle® is in alle seizoenen beschikbaar en is bij uitstek geschikt voor Kerstmis, Valentijn en Moederdag.

De magie van Red Eagle® wordt getoond op de website en social media van Arend Roses. Ook zullen de film en de nieuwe rozen onder de aandacht worden gebracht via onder meer vakmedia, Flower Factor, inspiratiefolders en tijdens de evenementen FloraZon event (25-26 september), Fleuramour Alden Biesen (23-26 september), Fleurex UK (22-23 oktober) en de TradeFair in Aalsmeer in november.

Varieties of Excellence
De introductie van de nieuwe rozen is onderdeel van de koerswijziging, die Arend Roses heeft ingezet onder het motto Varieties of Excellence. Het bedrijf speelt zo in op de veranderde markt. Remco van der Arend: “Bij Arend Roses staat een breed assortiment van exclusieve rozen centraal met de garantie van leverbetrouwbaarheid en à la carte-service. Het doel is en blijft uitblinken met een breed en exclusief assortiment.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.