Anouk zegt ja onder bloemenboog van hortensia’s en rozen

De Nederlandse rockster Anouk vroeg LM Flower Fashion om voor een onvergetelijke florale aankleding te zorgen tijdens haar huwelijk. En zo geschiedde…

“Mag ik je iets vragen over bloemen?” Zo werd LM Flower Fashion persoonlijk benaderd door de bekende Nederlandse zangeres Anouk. Tijdens de gesprekken die volgden, werd duidelijk dat er iets heel bijzonders gerealiseerd moest worden voor haar huwelijk met Dominique. Zaterdag 11 juni was het zover; tijdens haar grote concert op het Malieveld in Den Haag gaf Anouk haar ja-woord onder een bloemenboog van witte hortensia’s en rozen voor 40.000 fans. De huwelijksceremonie werd ook door duizenden mensen bekeken via een livestream van Vogue Nederland.

Advertising
 

Dominique en Anouk geven elkaar het ja-woord.

Bruiloft

Het concert van Anouk was al in volle gang toen de zangeres van het podium verdween en de grote bloemenboog het podium op werd gereden. Het favoriete nummer van het gelukkige paar, “You Know My Name”, werd gezongen door de Amerikaanse zangeres Michelle David, wat het Malieveld een gospel-sfeer gaf.
Tijdens dit nummer kwamen bruidegom Dominique en de kinderen Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en Jelizah het podium op, allen gekleed in het wit. Anouk verscheen als een prachtige bruid in een witte jurk en een sluier. Een creatie van de bekende Nederlandse modeontwerper Edwin Oudshoorn. Met zichtbare emoties deden Anouk en Dominique hun beloftes, waarna ze elkaar het ja-woord gaven. Onder luid gejuich van het publiek schoven de pasgetrouwden de ringen van Tiffany & Co om elkaar en zijn nu officieel getrouwd. De ceremonie werd afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

De bloemen werden weer van het podium gerold en herschikt voor het intieme privé feestje backstage. Anouk sloot haar concert af in haar trouwjurk.

Het team dat voor de bloemenboog zorgde

Wereldbekende hits

Anouk is een Nederlandse singer-songwriter. Na haar doorbraak in 1997 met de rockhit Nobody’s Wife had ze talloze hits. Veel van haar albums haalden de Nederlandse en Belgische hitlijsten, waarvan de meeste platina werden. Hitsingles zijn RU Kidding Me, Michel, Meisje, Verloren, Moderne Wereld, Drie dagen op een rij en Vrouw. Anouk vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival 2013 met het nummer Birds en eindigde als 9e en scoorde daarmee opnieuw een grote hit.Bloemenpartners

LM Flower Fashion wil graag Hydrangeaworld bedanken voor de prachtige witte hortensia’s Verena en Schneeball. P.B. Flowerexport en het team van Bloemenmode.

📸 © Foto’s Marc Knijnenburg / Twitter / Instagram / Mojo Concerts

Volg LM Flower Fashion op Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.