Ambiente – partnerpagina

De volgende Ambiente vindt plaats van 11 tot 15 februari 2022 in Frankfurt..

Ambiente is de belangrijkste internationale vakbeurs en de nummer één ter wereld voor artikelen die verband houden met eten, koken, huishoudelijke artikelen, meubilair en ornamenten, interieurdesign, geschenken en modeaccessoires. In 2020 opende Ambiente een speciale hal voor de horeca (HoReCa), waarmee Ambiente zich vestigde als het toonaangevende internationale front of house platform. Als wereldwijde contract business hotspot legt Ambiente sterk de nadruk op de internationale contractmarkt.

Het is “The Show” voor de gehele industrie. De breedte en breedte van het ongeëvenaarde productaanbod maken Ambiente uniek in de wereld. Ambiente 2020 telde 4.582 exposanten uit 92 landen, trok ongeveer 101.000 vakbezoekers uit 158 landen en presenteerde vijf dagen lang klassieke en innovatieve producten. Bovendien biedt deze belangrijkste mondiale beurs voor consumptiegoederen een breed scala aan branche-evenementen, programma’s voor nieuwkomers, trendpresentaties en prijsuitreikingen.

About – Ambiente

 • Jouw goed voornemen: Ambiente bezoeken | 11-15 februari 2022
  Doe je zaakjes in decoratie, geschenken of accessoires? Dan moet je Ambiente, ‘s werelds grootste vakbeurs, bezoeken. Ontdek hier het overweldigende aanbod en de strenge voorzorgsmaatregelen voor een veilig beursbezoek.
 • Ambiente en Christmasworld verhuizen naar april
  Organisator Messe Frankfurt heeft beslist om de twee grote vakbeurzen Ambiente en Christmasworld veiligheidshalve te verplaatsen naar 17 tot en met 20 april 2021. Door de coronacrisis vindt de organisatie het wijzer om beide evenementen later op het jaar te laten plaatsvinden én bovendien gelijktijdig. Dit biedt de standhouders de gelegenheid om de grote bezoekersaantallen
 • Kitsch, cult & tropical
  Palmbladeren op ons behang, een gouden ananas en roze flamingo’s: tropische kitscherige interieurs zijn geen vluchtige trend, maar een blijvend fenomeen.
 • 4.400 exposanten op Ambiente | 11-15/2/2022
  Doe je zaakjes in decoratie, geschenken of accessoires? Rep je naar Ambiente in Frankfurt, Europa’s grootste decoratiebeurs met 4.400 standhouders uit 88 landen.
 • Kleurrijke paas- en lentepracht in nieuwe Fleur Magazine
  Maart is begonnen! Maak er een kleurrijk en langgerekt lentefeest van met de nieuwe Fleur Magazine!
 • Snapshots van Ambiente | ALBUM
  Veel dieren, een plantenjungle en grote lampen. Dat was de rode draad op Ambiente in Messe Frankfurt (8-12 februari). Fleur Magazine bundelde voor jou de mooiste kiekjes van deze internationale vakbeurs in woon-, cadeau- en tafeldecoratie. Kijk mee!
 • Gepakt en gezakt voor Ambiente? (8-12 februari)
  Ambiente is dé hotspot voor trendwatchers. Een must als bloemen en planten niet je enige verkoopwaar zijn.
 • Klaar voor drukke beursmaand?
  Eens de feestdagen achter de rug zijn, kan je je weer verlekkeren op de grote vakbeurzen. Urenlang snuisteren tussen de mooiste hebbedingen, verdwalen in adembenemende decors, tussendoor de nieuwste bloementrends oppikken,… Deze expo’s mag je eigenlijk niet missen:
 • Nordic design waar je happy van wordt
  Het ‘Nordic design’ dringt steeds meer West-Europese huiskamers binnen. De succesformule van deze Scandinavische levensstijl: frisse kleuren, strakke lijnen en eenvoudige vormen.