Ambiente en Christmasworld van 3 tot en met 7 februari

Doe je zaakjes in decoratie, geschenken of accessoires? Dan moet je Ambiente en Christmasworld bezoeken. Twee gigantische vakbeurzen op één locatie.

Wij zijn overtuigd

Ambiente is de belangrijkste internationale vakbeurs en de nummer één ter wereld voor interieurdesign, decoratie, table ware en cadeaugeschenken. Het is dé inspiratie- en inkoopplaats voor de hele industrie. Op Christmasworld vind je werkelijk alles van kerst- en seizoensdecoratie om jouw assortiment compleet te maken.

FLEUR raadt Ambiente en Christmasworld ten zeerste aan voor professionals”

Ambiente en Christmasworld vinden plaats van 3 tot en met 7 februari 2023 in Messe Frankfurt in Duitsland.

Ambiente telt ruim 4.000 exposanten uit 90 landen, trekt ongeveer 100.000 professionele bezoekers uit 150 landen en presenteert vijf dagen lang commerciële en innovatieve producten.

Christmasworld presenteert 1.000 standhouders uit 45 landen, trekt 45.000 bezoekers uit 120 landen en dat allemaal in het hypermoderne, uitgestrekte beurscomplex Messe Frankfurt.


Trek eropuit

Laat je niet afschrikken. Vanaf de Belgische grens is het minder dan 300 kilometer tot Frankfurt, da’s zo’n drie uurtjes met de auto door Duitsland rijden. Met de trein sta je er in 3,5 uur maar dan wel vanuit Brussel. Een trip waar je een jaar lang profijt van zult hebben!

Beloofd: na terugkeer bruis je van de inspiratie en nieuwe ideeën.


Prachtige decoratie op AmbienteMooiste seizoensdecoratie op ChristmasworldLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.